Jazz legends in Sesjun – Chet Baker

Event Date:

September 25, 2020

Event Time:

8:00 pm

Event Location:

Theater Santbergen , Hilversum

Het verhaal van de beroemde radioshow Sesjun met de prachtige songs en instrumentals uit het repertoire van Chet Baker en Intrioduction en met herinneringen van wie erbij waren.  

NB Het eerste theaterconcert Jazz Legends in Sesjun- Chet Baker is in verband met de situatie rond het corona virus verplaatst van 30 april naar 25 september 2020.  

Jazz Legends in Sesjun is de eerste van een serie van 4 concerten over jazzlegendes in de beroemde radioshow Sesjun die meer dan 3 decennia wereldwijd te horen was dankzij de Tros en de Wereldomroep, en geproduceerd werd door Dick de winter. De presentatie was in handen van Cees Schrama.

In elk concert nodigt jazzvocalist Marjoleine Leene een eregast uit en veelbelovend jong talent. Eregast op 25 september a.s. is Greetje Kauffeld. De geridderde zangeres won de Bird Award en tot 2 x toe een Edison, de laatste voor haar Oeuvre en verdiensten in de Nederlandse Muziek. Young professionals in dit eerste concert in de serie van vier zijn zanger Teun Los (17) en trompettist Gijs de Later (18). Beiden bevlogen jonge musici met al een eigen sound en liefde voor muziek van Chet Baker. Muzikaal leider is Harry Happel die regelmatig optrad in Sesjun met de fameuze band Intrioduction.

Meer informatie over alle musici is binnenkort te vinden op www.jazzlegends.nl

Deze concertserie is een ode aan de makers van Sesjun: Dick de Winter en Cees Schrama. Cees Schrama noemde de composities van Marjoleine fris en smaakvol gearrangeerd en haar stem warm zuiver met een mooie timing en dictie.

Eregast: Greetje Kauffeld

Young professionals: Gijs de Later- trompet / Teun Los- zang

Overige musici:

Marjoleine Leene- vocals / Harry Happel – vleugel / Sven Happel – contrabas / Gijs Dijkhuizen -drums

 

Tickets:

Standaard ticket a 29,- inclusief pauzedrankje.
Sesjun seats a 49,- : Stoel op de eerste rij in Nick Vollebregt stijl met totaal arrangement (glas Champagne, fles Spa, luxe hapjes, koffie/thee arrangement, pauzedrankjes)

Register Now:

Ticket Type:

Standard Ticket Qty:
Per Ticket Price: 29.00
Sesjun seats Ticket Qty:
Per Ticket Price: 49.00
Quantity: Total

Event Location:

Total Seat: 60
  • Theater Santbergen
  • Noorderweg 2
  • Hilversum
  • NL

Event Schedule Details

  • September 25, 2020
    8:00 pm - March 21, 2020 - 12:00 am
Share This Event
Add to your Calendar