Jazzlegends in Sesjun – Chet Baker

Event Date:

30, Thu Apr 2020

Event Time:

20:00

Event Location:

Theater Santbergen , Hilversum

Een nieuw podium voor muzikaal talent

Het verhaal van de beroemde radioshow Sesjun met prachtige songs en instrumentals uit het repertoire van Chet Baker en met herinneringen van wie erbij waren.

 

Jazzlegends in Sesjun is de eerste van een serie van 4 concerten over jazzlegendes in de beroemde radioshow Sesjun die meer dan 3 decennia wereldwijd te horen was dankzij de Tros en de Wereldomroep, en geproduceerd werd door Dick de winter. De presentatie was in handen van Cees Schrama.

In elk concert nodigt jazzvocalist Marjoleine Leene een eregast uit en veelbelovend jong talent. Eregast op 30 april a.s. is Greetje Kauffeld. De geridderde zangeres won de Bird Award en tot 2 x toe een Edison, de laatste voor haar Oeuvre en verdiensten in de Nederlandse Muziek. Het veelbelovende jonge talent op International Jazz Day is zanger/gitarist Teun Los (17). Muzikaal leider is Harry Happel die regelmatig optrad in Sesjun met de fameuze band Intrioduction.

 

Deze concertserie is een hommage aan Cees Schrama, die vorig jaar overleed. Cees Schrama noemde de composities van Marjoleine fris en smaakvol gearrangeerd en haar stem warm zuiver met een mooie dictie.

 

International Jazz Day: op 30 april wordt deze dag wereldwijd gevierd in de vorm van concerten en festivals. Host city 2020 is Kaapstad, Zuid Afrika. Jazzlegends in Sesjun – Chet Baker is hier onderdeel van.

 

Alle musici op een rij:

Greetje Kauffeld, Marjoleine Leene, Teun Los – vocals

Ellister van der Molen – trompet

Harry Happel – vleugel

Sven Happel – contrabas

Gijs Dijkhuizen -drums

 

 

Tickets:

 

Standaard ticket a 29,- inclusief pauzedrankje.
Sesjun seats a 49,- : Stoel op de eerste rij in Nick Vollebregt stijl met totaal arrangement (glas Champagne, fles Spa, luxe hapjes, koffie/thee arrangement, pauzedrankjes)

Register Now:

Ticket Type:

Standard Ticket Qty: Per Ticket Price: 29.00
Sesjun seats Ticket Qty: Per Ticket Price: 49.00
Quantity: Total

No Ticket Selected!

Event Location:

Total Seat: 60
  • Theater Santbergen
  • Noorderweg 2
  • Hilversum
  • NL

Event Schedule Details

  • 30, Thu Apr 2020
    20:00 - 19, Wed Feb 2020 - 00:00
Share This Event
Add to your Calendar